Kui läbipistvates tualettides on punastel vaipadel käidud küll ja küll, siis vaid dekolteest ja lõhikutest koosnev siidist kleit on miski, mida juba igaüks selga panna ei söanda. Ent hetke moemaailma ja kõmumeedia number üks nimi Bella Hadid ei ole ka igaüks - kuigi 19-aastasest amatsoonist Eestis veel kuigivõrd kuulda pole olnud, siis tasuks see nimi kõrva taha jätta. Tegu võib olla ühe kauneima naisisendiga, kes kunagi Publiku veergudele või ajakirjade kaanele sattunud!

Filmi "The Unknown Girl (La Fille Inconnue)" esilinastusel fotograafe rabanud Bella Hadid on temast umbes aasta-paari jagu vanema ning selle võrra ka meediastaaripõlve pikemalt nautinud Gigi Hadid, kes tõusis püünele kui kurikuulsa Kardashianide-Jennerite klanni noorimate ning täiskasvanuikka jõudes komeedina meelelahutustaevasse sööstnud liikmete Kendall ja Kylie Jenneri lapsepõlvesõbranna, kelle vanemad juhtuvad olema ultrarikkuritest "Hollywoodi koduperenaised" staar Yolanda Foster ja Jordaania päritolu kinnisvaraärimehe Mohamed Hadidi tütar.

Nüüdseks paistab, et algselt "sõbrannade" staatuses Gigi ja Bella on aga juba "kuumem kaup" kui ükski Jenner või Kardashian ning seda ennekõike mõlema õe imetabaselt vapustava välimuse tõttu, mis mõlemale hiilgavat karjääri ennustab.

Vaata pilte Bella Hadidi uskumatust punasest kleidist, mida mäletatakse veel aastaid: