Justkui tõestuseks mõni nädal tagasi ilmunud Kroonika loole sellest, et nende vahel midagi susiseb, ilmusid lauljatar LENNA KUURMAA (23) ja näitleja RASMUS KALJUJÄRV (27) üheskoos hiljutisele filmiüritusele «Hää film»!

«Me olime mõlemad nomineeritud sellel auhinnagalal,» seletab Lenna Kuurmaa. «Mina olin naiskõrvalosatäitjate seast väljavalitud. Meile mõlemale saadeti kutsed ja nii me otsustasimegi sealt läbi astuda.»

Noor lauljatar, kes lõi kaasa hiljuti esilinastunud filmis «Kuhu põgenevad hinged?», loodab, et ka järgmisel aastal taoline üritus aset leiab. «Nii nagu jagatakse muusikaauhindu, võiks ka filmivaldkonnas traditsiooniks saada režissööride, näitlejate tunnustamine.»

Vastab siis ka tõele, et nad on paar Rasmus Kaljujärvega, kellega koos mängitakse peatselt Von Krahli teatris esietenduvas lavastuses, vastab Lenna kindlalt: «Ma olen Rasmusega vaid tööalaselt seotud, saan temaga tõeliselt hästi läbi, meil on paljust rääkida ja ta on lihtsalt tore inimene. Miks mitte minna temaga koos galale?»
Samal ajal naudib Lenna endiselt ka tuntud basskitarristi Raul Vaigla poja, ansambli Slide Fifty kitarristi Robert Vaigla seltskonda (foto Raadio 2 Aastahiti valimiselt).