Superstaar KYLIE MINOGUE (39) juunikuine kontsert Riias, kuhu sõidab ka ligi 3000 fänni Eestist, kujuneb seni nähtud vaalade esinemistest efektsemaks. Igal juhul rabab Kylie kas või lava sisse ehitatud liftidega!

 
 
Korraldajate sõnul on tegemist Baltikumis seni nähtutest suurima kontserdi siseproduktsiooniga. Viieteistkümne veoautoga, igaüks 8 meetrit pikk, vurab kohale ühtekokku enam kui 40 tonni kaaluv lava. Eri tasanditega püüne sisse on konstrueeritud liftid, liikuvad sillad ja keeruline juhtimismootor pildi tarvis, et anda parim visuaal valgusefektidest ja koreograafiast. Seksika Kylie kontserdi nimel paigaldatakse valguspargi ülesseadmiseks Riia kontsertsaali Arena lae alla lausa täiendavaid sildu ja kinnitusi. Tuuriga sõidab kaasa sajakahekümnest inimesest koosnev meeskond, lisaks kohalike korraldajate tiim. Ainuüksi neli suurt bussi veavadki tuurimeeskonda, üks bändi ja üks tantsijaid.
Koreograafia autor on mainekas Michael Rooney, kes on teinud liikumisseadeid paljude kuulsuste tuuridele ja videotele, nagu Björk ja Spice Girls. Kuidas Kylie`i ise Riiga saabub, on varjutatud saladuselooriga. Teada on, et teda saadab kõikjal tema enda turvameeskond, lisaks on promootor soovinud Kyliele Riiast naisturvajaid. Mõistagi võtab Kylie ühes oma köögipersonali.
Arena, mis mahutab 14 000 inimest, on praktiliselt tilgatumaks välja müüdud, järel on vaid 500 pileti ringis.