Alates 14. eluaastast tõusis Simone kehakaal iga aasta 10-15 kilogrammi. Keskkooli lõpuks kaalus naine 120-130 kilogrammi. Hiljem tõusis tema kaal 169 kilogrammini. “Ma muutusin natuke ülekaalulisusest inimesest täiesti rasvunuks. Olgem ausad, ma olin meeletult suur,” ütleb Simone väljaandele Daily Mail.

2014. aasta augustikuus otsustas Simone, et võtab end kokku ja muudab oma elu. Ta seadis sihiks maovähendusoperatsiooni ja järgmistel kuudel kaotas ta 92 kilogrammi. Vaid aasta peale kaalukaotust leidis tema elus aset aga kohutav sündmus: Simone langes grupivägistamise ohvriks. See pööras tema elu pea peale.

“Olin kolmapäeva õhtul sõpradega linnas baaris. Umbes kell kolm öösel tundsin, et olen küllaltki vintis ja otsustasin suunduda kodu poole. Samas ma ei teadnud, kuhu mu sõbrad läinud olid,” meenutab Simone saatuslikku õhtut.

“Minu juurde tuli kamp kutte, kes rääkisid mulle järelpeost,” lisab Simone. “Nad viisid mu enda majani ja juhatasid mu tuppa. See oli see hetk, kui sain aru, mis nüüd päriselt juhtuma hakkab,” ütles naine. “Viis meest vägistasid mind kaks tundi. Tegin kõik, mida suutsin, aga ma ei olnud võimeline neid peatama. Mul oli oma keha üle nii vähene kontroll, et kogu olukord oli lootusetu,” võtab Simone jutu kokku.

Ta meenutab, et suutis hiljem majast põgeneda. Tal polnud ei käekotti ega jalanõusid. Õudne õhtu meenus talle veel nädalaid. Õnneks olid Simone sõbrad temaga hoolivad ja julgustasid teda politseisse minema, kuid seda ei suutnud Simone teha.

“Mu kogu vaimne energia kulus juhtunu seedimisele. Mulle ei tundunud sugugi hea idee minna politseijaoskonda toimunust rääkima. Eriti kartsin seda, et äkki pole politseinikud minu suhtes mõistvad,” mäletab naine. See oli aeg, kui ta süüdistas ennast ja arvas, et tegelikult pole juhtunust mõtet rääkida.

Kui vägistamisest oli aega möödunud, sai Simone aru, et see polnud tema süü ja ta kaotas politseisse minekust loobumisega võimaluse vägistajatest teavitada.

Vaimse tasakaalu leidmine võttis Simonel aega kuid ja selleks kulus palju sõprade tuge. Ta seadis enda mõtted jälle endale.

Peale maovähendusoperatsiooni ja suurt kaalulangust oli tal väga palju üleliigset nahka. Seetõttu läks Simone 2015. aasta lõpus iluoperatsioonile, mille käigus lõigati ära rohkelt lõtva rippuvat nahka. See maksis kokku rohkem kui 20 000 dollarit, ent oli seda kahtlemata väärt.

Simone mäletab, et kui oli 23-aastane ja kaalus 169 kilogrammi, oli tal hommikuti voodist välja saamisega ka raskusi. Nüüd arvab naine, et tema tollane mina ei tunneks tema praegust mina kohe kindlasti mitte ära.

“Viimase kolme ja poole aasta jooksul olen teinud läbi uskumatu muudatuse, mida poleks osanud ette kujutadagi,” ütleb Simone. “Teised ei pea mind aktsepteerima, aga ma ise pean suutma seda teha,” lisab tubli naine.

Hiljuti oli Simone elus väga õnnelik päev: ta kihlus. Kogu sündmust vaatasid peale tema lähedased sõbrad, kes piilusid põõsast. Simone kaasa palus teda endale naiseks keset imekaunist loodust.

“Me oleme kogenud ja saavutanud viimaste aastate jooksul nii palju, et ma ei suuda ära oodata meie ühist tulevikku. Kui teda kohtasin, siis teadsin, et ühel päeval saab temast minu abikaasa,” ütles Simone. “See päev oli just kui tõelise unistuse täideminek. Ma võiks seda hetke uuesti ja uuesti läbi elada,” sõnab naine.