28. novembril kutsus väljaanne The Hollywood Reporter kokku ümarlaua, milles jagasid oma muljeid Glenn Close, Lady Gaga, Kathryn Hahn, Nicole Kidman, Regina King ja Rachel Weisz. Jutt tehti lahti #MeToo teemal ja kõigil oli üht-teist öelda.

“Kui alustasin oma teekonda muusikatööstuses, olin ligikaudu 19-aastane. Kusjuures see oli pigem reegel kui erand, et kui astud salvestusstuudiosse, siis sind ahistatakse. Nii lihtsalt oli,” meenutas 32-aastane Lady Gaga.

Lady Gaga sõnul räägiti ahistamisest küll ja inimesed tegid oma suu lahti, aga keskkond oli teine. “See oli nagu poisteklubi ja keegi ei tahtnud kaotada oma võimu ehk siis keegi ei kaitsnud sind lihtsalt seetõttu, et muidu oleks nende enda jalgealune hakanud kõikuma," meenutas lauljanna.

Samas ei jäta Lady Gaga märkimata, et ta on märganud meeste käitumises viimastel aastatel muutuseid. Naine lisab, et #MeToo liikumise puhul on tore märgata, et mehed on hakanud naisi rohkem toetama ja öelnud, et tahavad kuulda ka nende arvamust ja mõtteid.

Hiljuti ütles Lady Gaga ajakirjale Vogue, et ta on üle saanud oma halvast kokkupuutest seksuaalvägivallaga. “Ma proovisin seda oma peast kustutada,” ütles Gaga ja lisas: “Kui see minust lõpuks välja tuli, oli see nagu suur ja inetu koletis. Selleks, et haav aga paraneks, pead koletisele otsa vaatama.”