Ra-ra-ulala! Me sööme toimetuses oma mütsid ära, kui see ei vasta tõele – et augustis esineb popstaar number üks maailmas Lady Gaga (25) «The Born This Way Ball» tuuri raames Tallinnas.

Linna peal räägitakse ka summast, mille Gaga kontserdi eest kasseerivat. Istuge enne igaks juhuks maha! Jutt käib isegi rohkem kui 500 000 eurost ehk ligikaudu kaheksast miljonist Eesti kroonist...

Väidetavalt käis kontserdi korraldamise nimel tihe rebimine vendadele Peeter ja Priit Rebasele kuuluva meelelahutusagentuuri BDG ja teiste Baltimaade kontserdikorraldajate vahel. Lady Gaga tiim eelistanud muidugi Rebaseid, kes pakkusid oma konkurentide 300 000 eurost enam kui 200 000 võrra kopsakamat tasu.

«Kontserdi toimumise kohta ei saa ma öelda «ei» ega «jah»,» nendib Peeter Rebane. «Me tõesti loodame, et meil õnnestub Lady Gaga Eestisse tuua, sest oleme mitu aastat selle nimel kõvasti tööd teinud. Jutt võistupakkumisest kontserdi korraldamise suhtes ajab mind küll naerma. Summad, millest sellise artisti puhul räägime, on ikka mitu korda suuremad – meie võitlus käib üleüldse selle eest, et ta siia tuleks.»

Praegu on artisti kodulehel ametlikult välja kuulutatud tuuri kuupäevad kuni juuli alguseni. Paistab siis, kas ka siin kõlab Gaga joovastav «ra-ra-ulala» loost «Bad Romance»!