Lady Gaga tunnistas hiljuti antud intervjuus, et tundis piinlikkust, kui mõtles, et peab Ariana Grandega koos lugu tegema hakkama, vahendab Mirror.

Gaga selgitas, et tundis piinlikkust eelkõige enda vaimsete probleemide pärast, mis võrreldes Grande raske eluga ei olnud staari sõnul midagi nii erilist. "Ta tuli stuudiosse ja mina nutsin, tema ei nutnud. Muidugi hakkas ta lohutama, et sinuga saab kõik korda ja helista mulle," meenutas Gaga.

Gaga mäletab, et Grande oli väga järjekindel ning üritas lauljannaga kindlasti sõpradeks saada. "Mul oli häbi temaga aega veeta, sest ma ei tahtnud kogu seda negatiivset aurat panna peale millelegi, mis oli paranemas ja nii ilus. Lõpuks ütles ta otse välja, mida arvab. Selgitas, et ma peidan ennast, mida ma muidugi tegin. Siis läks sõprus õitsema."

Singli pealkiri "Rain on Me" on mõeldud kõnekujundina. "See on metafoor pisaratele ja kogule sellele alkoholile, millega ma ennast lohutasin," on Gaga selgitanud.

Laulus annab Gaga lubaduse, et ei joo enam kunagi. Tegelikult nii siiski ei ole. "Ma olen flirtinud mõttega karsklaseks hakkamisest, kuid pole veel valmis."