Juunis kuueaastase abielu lahutanud näitlejad on otsustanud tütar Suri pärast ning vanade aegade nimel kõik koos suusakuurortisse tänupühasid veetma minna, kirjutab OK! Magazine.

Ajakirja allika sõnul tahavad Holmes ja Cruise kogu hingest tütrele näidata, et on pühendunud vanemad ning saavad hästi läbi. "Nad teavad, et Suri jaoks tähendab see väga palju ning on valmis tütre meeleheaks vimma ja uhkuse alla neelama ning tütrele ühe toreda puhkuse korraldama. Tänupühad on nende peres alati olnud oluline tähtpäev," sõnas allikas.

Reis on tüdrukule tähtis ka seetõttu, et koolijütsi-ikka Suri hooldusõigus kuulub Katie Holmesile ning tiheda võttegraafiku tõttu pole Tom Cruise juba mitu kuud tütrega eriti aega saanud veeta.

Paari leppimist ilmselt hoolimata pühadehooajast siiski oodata ei ole. Veel eelmisel nädalal teatas 33-aastane Katie Holmes, et ei ole kunagi olnud õnnelikum kui praegu. Ometi ei ole naist senimaani ühegi uue silmarõõmuga seostatud ning naine täidab oma uut vallalisepõlve eneseteostusega uutes filmides ning koguni Broadway lavalaudadel.