Allika sõnul oli Angelina rääkinud Paxile, et Brad olevat isegi olnud kuri oma naise peale, kui ta adopteerimisega aina tõsisemalt tegelema hakkas.

"See on mõjutanud Bradi ja tema poja suhtet, kuigi Brad on mitu korda Paxile öelnud, et ta pole kunagi midagi sellist öelnud," lisas allikas.

US Weekly andmetel oli Brad hoopis kahelnud ühes teises adopteerimises, mis lõpuks ei toimunudki. "Nad oleks juba siis lahku läinud, kuid Brad jäi," ütles allikas.

Baaril on kokku kuus last: Maddox (17), Pax (15), Zahara (12), Shiloh (12), kaksikud Knox ja Vivienne (10).

Tegelikult otsustas abielu juriidiliselt lõpetada Jolie, ning Pitt oli tema otsusest algselt rusutud. Kuid pärast kaks aastat kestnud ränka lahutusprotsessi ja laste hooldusõiguse üle kaklemist on maailma seksikaimaks meheks valitud Pitt õnnelik, et ta enam Joliega koos ei ole.

"Brad tunneb, et Angelina ja tema taktika lahutamisel oli silmakirjalik, kättemaksuhimulik ja kontrolliv," ütles 54-aasta näitleja lähedane allikas HollywoodLife-ile.

"Ta tunneb ennast rohkem kindlamana, kui kunagi varem, et lahutus oli ikkagi õige otsus," lisas ta.

43-aastane Angelina keelas sel suvel lastel kohtuda Bradiga, ning kohtunik ähvardas, et Jolie võib selle tõttu kaotada ise võimaluse lapsi kasvatada.