Brad peab Angelinat halvaks lapsevanemaks, sest too on nende perekonna draama toonud avalikkuse ette, kirjutab TMZ. Staar viis kohtusse juriidilised dokumendid palvega nende toimik kinniseks teha. Angelina lükkas eelnevalt tagasi tema soovi detsembris ekspaari ühiste lastega kohtuda, sest tema sõnul on laste kasvatamine Bradi jaoks problemaatiline ning järelvalveta kohtumine oleks liiga riskantne. Väidetavalt on näitlejall nii mõndagi oma käitumise kohta varjata.

Uute dokumentide kohaselt peaks Angelina aga targem olema — nad on kuulsad inimesed ja Bradi meelest teeb avalikkuse ees perekonna musta pesu pesemine nende lastele vaid haiget. Ta viitab selle, et Angelina väljaütlemised on ekspaari kuuele lapsele vaid häbi teinud ja isegi nene elusid ohtu seadmas.

“Angelina ei oska kas tundlikku infot avalikkuse eest kaitsta siis on tal teistsugused motiivid,” sõnas Brad Pitti advokaat. Brad palus erandkorras kohtutoimik sulgeda, kuid tema palve lükati tagasi. Nüüd tegi näitleja ka ametliku avalduse ning suure tõenäosusega tema soov täidetakse.