Haige kaksikvend

Paljud Kutcheri fännid ei tea, et näitlejal on vähekuulus kaksikvend, kelle lapsepõlv oli traagiline. Poisipõlves ränga südamepuudulikkuse all kannatanud ning tänini ajuhalvatuse tõttu liikumispuudega Michael pidi kaua ootama südamedoonorit ning Ashton oli nõus tegema enesetappu, et oma venna elu päästa.

Õnneks leidsid arstid Michaelile südame enne, kui Ashton oma elu kallale jõudis kippuda.

Tüdruksõprade needus

Kuigi Kutcheri kõige kuulsamad suhted on olnud tema ekskaasa Demi Moore'i ja praeguse abikaasa Mila Kunisega, siis tegelikult on näitlejal olnud ka kaks tüdruksõpra, kes siit ilmast on juba lahkunud.

2003. aastal kohtus Kutcher Brittany Murphy'iga, kellega koos mängis mees filmis "Just Married". Kuumast ekraanipaarist sai paar ka päriselus, kuid noorte armuleek kustus juba mõne kuu pärast. Linateostes "Clueless" ja "8 Miles" mänginud Murphy lahkus siit ilmast 2009. aastal, kui noor näitleja oli vaid 32-aastane. "Ta oli inimene, kes kõndis tuppa ja oli esimene, kes kohe tantsima läks," meenutas Kutcher oma ekspruuti pärast tema surma.

2001. aastal käis kuulus näitleja kohtingutel noorukese tudengi Ashley Elleriniga, kes tapeti 47 noahoobiga tema enda kodus.

Kartis mõrvasüüdistust

Just Ellerini mõrva pärast on Kutcher pidanud aastate jooksul tegema palju koostööd ka võimudega. Alles sel aastal saadi neiu tõeline tapja kohtupinki ning Kutcher tunnistas, et ta on vägivaldse tapmise pärast olnud üleval palju unetuid öid.

Kohtus tunnistas Kutcher, et ta kartis, et ka tema võib kahtlusaluseks muutuda näpujälgede tõttu naise koduuksel. "Ma läksin endast välja," tunnistas näitleja.