"Ma vaatasin telekat ja kuulsin kustkilt titenuttu," kirjeldas 14-aastane Franklin Santos Ulloa möödunud nädala leidu. Esiti arvas, et tegu on kassi kräunumisega, ent kui mitme minuti jooksul heli ei vaikinud, sai ta aru, et nutab inimlaps.

Nõnda avaski veidi enne kella üheksat õhtul Franklin ukse ning nägi enda ees kummastavat vaatepilti – kingakarbis lapsuke, kes oli ema poolt hüljatud, ent siiski hoolitsetud välimusega. Lapsel oli seljas kampsun ja roosa kootud müts, samuti oli ta teki sisse mähitud ning kaasavaraks pandud üks lutipudel piimaseguga.

Leiust šokeeritud teismeline jooksis ülakorruse naabrite juurde, et neilt abi paluda. 37-aastane Victor ruttas appi ning viis imiku oma naisele, et too last rahustaks. Ei Franklin ega ka Victor suutnud tuvastada, kes küll pisikese lapse nende maja ette jättis ning nõndaks ei jäänud neil muud üle kui helistada politseisse. Ka ühegi naabri rasedust ei olnud teised majaelanikud märganud ja nõndaks viisidki sotsiaaltöötajad lapse esiti haiglasse ning toimetasid seejärel riigi hoole alla.