Ametlikult tuli Lance Lass kapist välja alles 2006. aastal, poseerides ajakirjas People, kuid Fox News vahendab, et ta avaldas alles nüüd põhjuse, miks kuulis Britney Spears sellest juba kaks aastat varem.

"Need olid tema esimesed pulmad ja tema esimene pulmaöö Las Vegases, kui ta abiellus Jasoniga," alustas Lance oma looga. Siinkohal tasub märkida, et Britney ja Jason olid abielus ainult 55 tundi enne kui lasid selle tühistada. "Läksin Las Vegasesse kohale, et aru saada, mis seal toimub. Britney oli endast väljas, kui ta lõpuks aru sai, millega ta hakkama on saanud, sest see oli omamoodi päris naljakas asi. Järsku hakkas aga Britney lahinal nutma ja ta oli endast ikka väga väljas."

Kui Lance popstaari lohutamisega kuidagi hakkama ei saanud, tuli tal järsku suurepärane idee - ehk suudab ta naise maha rahustada teda šokeerides. "Ma viisin ta tema tuppa, me istusime voodile ja ta ei suutnud ikka kuidagi nuttu jätta. Niisiis ma lihtsalt hüüatasin: "Ma olen gei!"."

Lance sõnas, et idee oli edukas: "Ta ei nutnud enam." Mees lisas, et Britney hakkas veidi selle uudise peale isegi itsitama, kuid oli siiski väga toetav.