Aastaid tagasi kadus Baskini abikaasa müstilisel põhjusel vahetult enne seda, kui ta väidetavalt endast aastaid nooremast naisest lahutada plaanis, vahendab Mirror. Kuigi loomapidaja sõnul ei ole tal aimugi, mis mehest sai ning kuhu ta läks, siis Don Lewise lähedased on veendunud, et kõige taga on just Baskin ise.

Lewise tütred kaebasid Baskini kohtusse süüdistusega, et naine oli oma abikaasa kadumises kaasosaline. Tütarde Gale'i, Lynda ja Donna süüdistustega liitus veel toona loomaaia tegevjuhina töötanud Anne McQueen.

Uurimise käigus korraldati Baskini valdustes läbiotsimine ka koertega, kes Don Lewise maakodu lähedalt kahtlusi äratava lõhna leidsid.

Koerad, mis on koolitatud reageerima inimjäänuste lõhnale, leidsid sarnase aroomi Floridast, vaid mõned meetrid Don Lewise maakodust. "Koerad tunnevad lõhna ka kuue meetri sügavusest vee alt. Asjaolu, et nad kõik täpselt ühes kohas reageerisid, on väga põnev. Sellest olenemata on juhtumist möödas 23 aastat. Ükskõik, mis seal all ka on, see on kaetud mudaga, veealune nähtavus on halb ning seal elavad ka alligaatorid," selgitas uurija Jim Rathmann.

Baskinit on süüdistatud ka endise abikaasa hakklihastamises, mida Rathmann sugugi ei välista. "Me ei leia sealt laipa, aga kui Don tõesti lasti läbi hakklihamasina, siis võib seal olla pehmeid inimluid, riideid või isegi hambaid.

Don Lewis läks kaduma 1997. aasta 18. augustil. Teemat lahati esimest korda aga hiljuti avalikustatud Netflixi dokumentaalsarjas "Tiger King", mille peategelane on veendunud, et Baskin söötis abikaasa tiigritele.

Hiljuti andis oma jahmatava tunnistuse ka loomaias töötanud abilise endine kaasa, kes seostas Lewise kadumisega veidrat sügavkülma, mida kodus põgusalt märkas.

Trish Farr-Payne on Baskini majapidajana töötanud Kenny Farri eksnaine ning ta usub, et endisel abikaasal oli Lewise kadumisel oma roll mängida. Eriti teravalt on tal meeles, kuidas abikaasa keelas tal müstiliselt kadunud rikkurist kodus rääkida. "Don on kadunud ja ma ei taha, et sa temast räägiks," meenutas naine endise abikaasa korrutatud sõnu.

Trishil on meeles, et endine kaasa tõi ootamatult koju ka suure sügavkülmiku, mis kadus sama ootamatult umbes nädal peale seda, kui Lewis teadmata kadunuks jäi.