“Jah, see uudis vastab tõele, kuid kuna tegemist on delikaatse teemaga, olen seda soovinud võimalikult kaua endale ja oma lähedastele hoida. Peterburi teel teati sellest muidugi juba mõnda aega ning uudistetoimetus on olnud igati toetav. Tunnetan, kuidas nad mulle, heas mõttes kaasa elavad, eriti Annely (Annely Adermann toim.) ja Sirje (Sirje Eesmaa toim.), kellega olen aastate jooksul lähedaseks saanud,” jutustab Anna-Maria Publikule antud intervjuus.

“Olen kogu ootuse vältel tööl käinud ning arvan, et paar kuud peaksin veel jaksama kaasa teha. Tõsi, veidi olen juba võtteid valinud, nii ei lähe ma esimest korda oma reporterikarjääri jooksul presidendi vastuvõtule, kus olen igal aastal käinud reportaaži tegemas. Seekord toimetab seal Sven Soiver,” kergitab ta saladuskatet TV3 vabariigi aastapäeva plaanidelt.

“Mõttes olen kaasa elanud hertsoginna Catherine’le, kes on minuga enam-vähem sama kaugel, kuid kelle ootusaeg on muidugi olnud võrreldamatult raskem, kui terve maailm pidevalt kõhuümbermõõtu jälgib ning vastavate piltide järgi janunedes ei peeta inimeste õigust privaatsusele ja eraelule mitte millekski. Tema muidugi ootab ka troonipärijat, seega vastutus on suur — soovin talle palju jõudu, jaksu ja meelerahu nagu ka kõigile teistele lapseootel naistele ja emadele,” edastab Anna-Maria oma soojad soovid.

Vaata pilte Anna-Maria säravast telekarjäärist. Jõudu ja jaksu tulevasele emale ka Publiku toimetuse poolt!