“Töötan nii kaua, kui jaksan,” ütles Padar SL Õhtulehele. “Esinen Sun Dance Festivalil ja ka Soomes on mul mõned laulmised. Hiljuti tegin kaasa Reet Linna populaarses “Laulge kaasa” saates. Tööd rasedus ei sega — vähemalt seni, kuni ma ise seda rasedana diskoteegis hüppamist eetiliseks pean!”

Beebiootusest Padar siiski rohkem rääkida ei soovi. “See on rohkem minu ja minu mehe asi. Mulle ei meeldi üldse see, et mõned on kohe paar päeva pärast sünnitust oma beebiga ajalehe esiküljel.”

Suvelapse sündi on oodata paljudesse peredesse. Möödunud nädalal nägi ilmavalgust “Aktuaalse kaamera” uudisteankru Margus Saare ja Kanal 2 saate “Mamma Mia” toimetaja Grete Lõbu tütar.

Last ootab on ka ekslinnapea ja ärimees Jüri Mõisa abikaasa Kerttu Olmann-Mõis. Jüri ja Kerttu esimene laps sündis 2001. aasta jaanuaris.

Last ootavad ka Von Krahli teatri näitlejanna Tiina Tauraite, lauljatar Maarja Kivi, kohtunik Merle Parts ja Rakvere teatri näitlejanna Ülle Lichtfeldt.

Paari aasta taguse majandussaate “Kapital” juhi ning praegu ETVs “Aktuaalse kaamera” toimetaja Kaileen Mägi laps peaks sündima jaanuaris.