Kampaania raames on oodata põnevaid üllatusi. Esimeseks sürpriisiks on homme müüki ja tellijateni jõudva ajakirja esikaas, millel poseerib alasti lapseootel Merle Liivak.

"Tahame seljatada kehaga seotud komplekse ja kutsuda Eesti naisi üles nautima oma ihu, isu, seksuaalsust ja ilu – nüüd ja kohe! Sest meil kõigil on käsil siiski ainult üks elu ja kasutada vaid üks imeline keha,“ kommenteeris Anne & Stiili peatoimetaja Ester Kannelmäe.

Ajakirjast leiab veelgi julgeid naiste välimust ja enesekindlust puudutavaid lugusid. Oma keha lugu räägivad näiteks moekunstnik Tiina Talumees, Miss Estonia 1990 Liis Tappo, laulja Nele-Liis Vaiksoo ning näitlejad Marilyn Jurman, Kersti Heinloo ja Garmen Tabor.

„Anne & Stiil on keha ja enesekindluse teemaga tegelenud esiknumbrist saati, tuntud inimeste kehasid avameelselt näitav rubriik „Keha lugu“ on lugejate seas olnud ülimalt populaarne,“ ütleb Kannelmäe. „Me ei soovi olla üks nendest naisteajakirjadest, mis elukaugeid iluideaale peale surub, seepärast julgustamegi kehateemalise kampaania kaudu naisi oma isikupära ja ainulaadsust hindama.“