Kunis, kes kolis lapsepõlves koos vanematega Ukrainast USAsse on teinud küll eriti muljetavaldavat karjääri, kuid minevik ei ole teda siiski päris maha jätnud, vahendab Nicki Swift.

Lapsepõlvesõber Kristina Karo kaebas staari kohtusse 2015. aastal, kui väitis, et Kunis varastas talt lemmiklooma, täpsemalt kana.

Kohtule esitatud dokumentides seisab kirjeldus, mille kohaselt läks Kunis esimeses klassis sõbrannale külla ning mängis tema sulelise sõbraga, kelle oli nimeks pandud "Doggie". Lõpuks hakkas lind aga Kunisele nii meeldima, et ta võttis kana salaja endaga kaasa.

"Kristina, sa võid võtta ükskõik millise teise linnu. Sul on kanafarm," oli Karo sõnul Kunis talle vabanduseks öelnud. Kogu vaimse ja materiaalse kahju eest nõudis Kari kunagiselt sõbrannalt 5000 dollarit valuraha.

Kunis otsustas aga omapärase kohtuasja üle vaid naerda. Näitlejanna jagas koos abikaasa Ashton Kutcheriga eriti lõbusat videot, kus nad koos veidra süüdistuse üle vaid nalja viskasid. "Esmalt ma olin täiesti endast väljas. Ma lihtsalt nutsin ja olin totaalselt tummaks löödud. Mõtlesin pidevalt, et mis kana ma varastanud olin," kirjeldas Kunis läbi naerupisarate.

Kunise sõnul ei olnud ta kunagi tegelikult kohtukutset saanudki, mistõttu võis kaebust pidada pigem haledaks reklaamitrikiks. Selgus nimelt, et Karo Ukrainas vaevlev popstaar, kes lootis Kunise abiga omale kuulsust juurde saada.

Hiljem väitis Karo, et on oma süüdistusest loobunud, sest õppis inimestele andestama. "Ma tean nüüd, kuidas südames andestada inimestele, kes on mulle haiget teinud. Näiteks nagu Mila Kunis. Ainus kohutnik on Jumal. Ma palvetan Kunise hinge ja oma kalli Doggie hinge eest. Loodan, et ta on kanataevas rahu leidnud."