"Mul on endise abikaasa antud ja notari poolt kinnitatud volitused, et ma võin lapsega (Ronani ja Lucasega) reisida kuhu iganes," kirjutas Gunnar Kroonikale. Poeg Lucas on hetkel Eestis ning elab Annega.

"Veel on notariaalne volitus, et võin Ronani Hispaaniasse enda juurde sisse kirjutada ning peale selle on meil 14. veebruari 2019 a. seisuga omavaheline leping laste ülalpidamise ja nende paiknemise kohta - Ronan on minuga ja Lucas on emaga. Kõik on kaetud kirjalike kokkulepetega. Milleks sellist jura ajada? Ma elan seal kus ma tahan ja kui me omavahel oleme kokku leppinud, siis nii ka on," väidab Gunnar.

Jaanuaris teatasid Lohod, et nende abielu on jooksnud karile. Gunnar süüdistas naist selles, et ta on võõrale mehele saatnud poolpaljaid pilte.

"Kui mulle saabuvad sellised toredad pildid, mis saadetud oma armukesele ja mille tema lugupeetud abikaasa leidis oma abikaasa telefonist ning saatis mulle alljärgneva tekstiga, siis tekib ikka küsimus, et miks, milleks ja kuidamoodi peaksin sellise inimesega koos elama ja vaeva nägema ühise ürituse ja vaeva nägema laguneva perekonna kooshoidmisega," kirjutas Gunnar oma Facebooki postituses, mis tänaseks kustutatud.

Augustis jõustus ametlikult ka nende lahutus ning mõned nädalad hiljem võttis Gunnar poja Ronani ning kolis Hispaaniasse.