"Olen õnnelik ja elevil. Tunnen ennast jälle nagu väike tüdruk. Saan kõike otsast alata. Kui olin 16, sain juhilubade asemel abielulepingu," paljastas Stodden nädal pärast lahutusotsusest teavitamist antud intervjuus E!Newsile.

Kui kogu meelelahutusmaailm oli hämmingus Stoddeni ja Hutchisoni 35-aastasest vanusevahest ning eriti neiu noorest east, siis noor pruut ise ei näinud selles midagi imelikku. "Ma sain aru, et see on pisut ebatavaline, aga mulle ei jõudnud kohale, kui veider ja kummaline see väljastpoolt paista võis," ütles ta. Küsimusele, mis siis suhtes valesti läks, vastas ta siiski: "Mu vanus, ilmselgelt."

"Ma igatsesin teda, aga ei saanud ignoreerida oma ihasid ja vajadust iseseisvuse ja vabaduse järgi," tunnistab ta, et abielu jõudis karidele siis, kui ta enam abikaasaga päevast päeva koos ei olnud ning osales tõsielusaates "Big Brother".

"Olin hirmul, aga tundsin ennast survestatu ja vastutavana. Kui me abiellusime, kaotas ta oma perekonna. Ta mänedžerid lahkusid tema juurest, tema agent pani ta karjäärile punkti, ta kaotas sõbrad ja minust sai kogu tema maailm," pihtis noor staar.