Pikk ootamine on lõppenud: Lara Fabian annab esmakordselt live-kontserdi Eestis.

Euroopa Celine Dioniks kutsutud lauljatar Lara Fabian tuleb esimest korda Eestisse ja annab kontserdi 22. aprillil 2015 kell 19.00 Nordea Kontserdimajas Tallinnas. Palavalt armastatud lauljatari jaoks on see esmakordne esinemine Eestis. Peaaegu kõikides riikides esinenud maailmastaar, keda kutsutakse Prantsusmaal ja Kanadas ka „Fenomeniks“, rõõmustab publikut seekord Tallinnas. Lauljatar esitab kontserdil nii oma tuntumaid laule, kõigi lemmikuid „Je t'aime“ (Ma armastan sind) ja „Tu t'en vas“ (Sa lahkud), „Si tu m'aime“ (Kui mind armastad), „Deux ils, deux ells“ (Kaks tema, kaks temake), kui ka viimaseid hitte 2013. a aprillis välja tulnud albumilt. Tema repertuaari kuuluvad inglise-, hispaania-, prantsuse-, vene-, portugali-, saksa- ja heebreakeelsed laulud.

Oma lüürilise soprani ja kolmeoktavilise hääleulatusega paneb Lara Fabian publiku iga kord püstijalu aplodeerima ja südamed värelema.
Tegemist on sensatsioonilise showga, mis on vallutanud Euroopa, Ameerika, Ladina-Ameerika, Aasia ja Austraalia suurimad lavad. LARA FABIAN salvestas esimese oma kuueteistkümnest albumist aastal 1991. Tema debüütalbum saavutas plaatina-staatuse vähem kui kahe nädalaga, müües üle miljoni koopia.
Lauljatari järgnevat ennenägematut üleilmset edu on kõikjal maailmas tunnustatud 11 plaatina ja kolmekordse plaatina albumiga, parima naishääle auhinnaga, parima laulu tiitli ja Euroopas enimmüüdud albumi tiitliga. Itaalia-päritolu LARA FABIAN laulab itaalia, hispaania, portugali, vene, saksa, heebrea ja kreeka keeles ning tema laulud on aastaid olnud kõrgetel kohtadel Prantsuse muusikaedetabelites. Muusikakriitikud on tema häält võrrelnud lauljatari Celine Dioni häälega – heleda ja õrna kõlaga lüüriline sopran.

Ainulaadne show, ehe hääl esmakordselt Eestis – maailmakuulus staar LARA FABIAN!

Tema kontsert toimub Tallinnas Nordea Kontserdimajas 22. aprillil 2015 kell 19.00. Esimesed 300 piletit tavahinnast 10% soodsamalt.  Piletid müügis Ticketpro ja Piletilevi  müügipunktides,  internetis aadressidel www.piletilevi.ee ja www.ticketpro.ee