Seitse võib siiski olla Larry Kingi (76) õnnenumber. Legendaarne CNNi saatejuht on peatanud lahutuse oma seitsmendast abikaasast Shawn Southwickist (50).

 
«Larry ja Shawn käisid nõustaja juures,» teavitab telemehe esindaja. «Nad otsustasid, et kahe nädala jooksul nad lahutust ei jätka. Neil on mitu küsimust, mida arutada ja lahendada.»
King ja Southwick andsid lahutuse sisse mõni nädal tagasi, pärast 12 ja pool aastat kestnud abielu. Neil on kaks poega, 11aastane Chance ja üheksa-aastane Cannon. Shawnil on eelmisest abielust 28aastane poeg Danny.
Kurjad keeled räägivad, et lahutuse põhjustas pikantne pereskandaal. Nimelt on Larry'l juba viis aastat suhe abikaasa noorema õe Shannoniga. Shannon eitab seda, kuid kõmuportaal TMZ annab teada, et naine valetab. Neil on andmeid, et Larry on aastate jooksul Shannonile ohtralt Cartieri ehteid ja isegi 160 000 dollarit maksva auto kinkinud. Suhe tuli päevavalgele, kui Shawn oma mehe krediitkaardiarveid kontrollis.
Lahutuse peatamise põhjuseks võib olla see, et paaril pole abieluvaralepingut. Sellises olukorras näeb California seadus ette abielu ajal teenitud raha võrdset jagamist.