“Etenduse ajal parti ära ei sööda, temaga ei tehta mitte midagi halba,” lubas ETAle teatri müügijuht Marikka Avarand. “Draamateatri uusetendus on tihedalt seotud kokkade ja gurmaanlusega, part on etenduse ajal lihtsalt puuris ja võib seal pisut tiibadega siputada,” rääkis ta.

Avaranna sõnul on teater pardi palkamisel innustust saanud Laki ja Archibaldi nimelistest koertest, kes praegu mängitavas “Rasmus, Pontus ja Lontus” edukalt kaasa löövad.

Müügijuhi sõnul võiksid Draamateatriga kontakti võtta kõik Tallinna pardikasvatajad, kel on välja pakkuda üks ilus rahulik valge part. Etenduse eel ja järel kindlustab teater transpordi, pardikasvataja võib etendust saalist jälgida.

Samuti makstakse pardi omanikule iga etenduse pealt näitleja punktitasu alusel.

“Kahjuks pole ükski pardikasvataja meiega veel ühendust võtnud,” kahetses Avarand, kelle sõnul pole võimatu, et sobiv part jääbki leidmata.

Pardiomanikel palutakse ühendust võtta Draamateatriga aadressil Pärnu mnt. 5 või telefonil 644 2065.

Rodrigo Garcia draama “Kokkade öö” (Notas de cochinas) etendub Tallinna Draamateatris 12. aprillil. Etenduse lavastab Hendrik Toompere juunior, kunstnik on Ervin Õunapuu. Etenduses mängivad Harriet Toompere, Jan Uuspõld, Guido Kangur ja Jaanus Orgulas.