Helen Adamson kirjutas Instagrami tehtud postituses, et kui ta oleks teadnud, kui kiiresti mõni hetk või moment temast möödub, siis ta oleks seda rohke nautinud. Vahest on selles süüdi hajuvad mõtted, teisalt telefon.

Lauljanna leiab, et meie reaalsustaju tuleb tagasi alles siis, kui juhtub midagi traagilist, nt kaotame lähedase inimese.

"Kui juhtub midagi kurba või traagilist, tunneme me kaasa ja paneme korraks end teise inimese kingadesse," tõi Helen välja.

Ta lisas, et kui need sündmused ei juhtu meie endiga, siis ei muutu ka maailm. See käib samas taktis edasi ja on kerge unustada, mis tunne võiks olla, mis tunne võiks olla kui hetkega seda mis oli, enam ei ole.⁠

"Ma loodan, et enamike jaoks ei tähenda praegune olukord lähedaste kaotust, aga kõikide meie elud on vähemal või suuremal määral mõjutatud. Ja vähemalt mina võtan seda kui meeldetuletust, et see mis meil on, ei pruugi järgmisel hetkel enam seal olla. Ja võib-olla ei tohiks ära unustada, et hinnata tuleks iga meile antud hetke," leiab Helen.