"Ma mäletan oma kunagist elu ja seda kuidas iga minu saavutatud eesmärk tekitas järgmise, Echart Tolle on kenasti rääkinud sellest ego täitumatust näljast. Ja täitumatud olid ka minu soovid. Kunagi soovisin ma, et kirjutaksin loo, mis puudutaks ja kõnetaks inimesi ja mida kuulates mõtleksid teised, et kuidas keegi saab nii ilusaid sõnu kirjutada," kirjutas Helen Instagrami.

"Kirjutasin sõnad loole "Kas tead", sain sellega kogemata tuntuks ja paljud mõtlesid just seda, mida soovisin. Aga siis sooviksin hoopis, et saaksin esineda, sain esinda, siis tahtsin, et lavad oleksid suuremad. Sain ka suurematele lavadele, aga siis soovisin hoopis edukat plaati ja nii edasi ja nii edasi. Mitte ükski minu saavutus ei toonud oodatud rahu.⁠"

"Miks? Sest need soovid tekkisid tundest, et ma ei ole piisav ja ma püüdsin iseend ravida nii, nagu ma tol hetkel oskasin. Ikka ja jälle uusi eesmärke seades, mis võiksid tekitada tunde, et ma olen väärtuslik. Oma tassi saame aga täita ainult meie ise, mitte teiste tunnustus," lisas ta.