"Kevadel, kohe pärast kriisi alustasin pereteraapia õpinguid ning kui esialgu läksin õppima vaid enda pärast, siis kiiresti sain aru, et minu soov on jätkata ka väljaõppes, mis kestab viis aastat," räägib Helen.

Aastaid depressiooniga võideldes on Helen käinud palju teraapias ja tegelenud inimloomuse lahtimõtestamisega. Ka Heleni Instagrami lehekülg on muutunud omamoodi eneseabikanaliks, kus ta oma jälgijatega avameelselt erinevaid probleeme ja nende lahendusi arutab.

"Olen pikalt tegelenud eneseotsingutega ning püüdnud aru saada, kui olen õnnetu, miks olen õnnetu, ning mida peaksin tegema, et seda muuta. Teraapiaõpingutel ja ise pereteraapias käies sain aru, et minu jaoks ongi edasiõppimine võti elamaks oma elu nii, et oleksin päriselt õnnelik ja on võimalus aidata ka teisi."

Laulu "Veel" kirjutas Helen kolm aastat tagasi, kuid salvestatud sai see alles nüüd. "Kui varem avaldasin muusikat peamiselt selleks, et pälvida heakskiitu ja tunnustust ning muusika ise jäi tagaplaanile, siis praegu on fookus liikunud väljast sisse ja kirjutan muusikat iseendale. Kui lugu mind tõeliselt kõnetab, tunnengi, et tahan seda jagada – olen oma kasvus jõudnud punkti, kus mul on midagi öelda."