Teooriaeksami tegi Kethi ära kiirelt ja korralikult, ent sõidueksam nii libedalt ei läinud. "Esimese vaba aja saad kahe kuu pärast! Seniks aga, et sa ei unustaks sõitmist ära, ostad muudkui sõidutunde. Kukkusin läbi esimese korraga, sest sain ainsa eksami aja eestis Jõhvisse," kirjeldab Kethi olukorda, mil ta sattus täiesti võõrasse linna eksamit tegema.

"Siis kaotas kehtivuse teooria eksam ja kogu trall algas otsast peale. Uuesti õppima teooriat, siis sain sõidueksamiks uue aja ja tegin selle Võrus," jätkab Kethi oma Kolgata tee kirjeldust. Kethi oli sel korral pisut kavalam, ta lasi kahel sõbral ja sõbrannal end sõidujuhendajaks registreerida ja sõitis nendega ringi, nii sai ta rohkem praktikat.

"Kuid ikkagi kukkusin 300 meetrit enne ARKi tagasi jõudmist läbi. Ei saanudki aru, mis ma valesti tegin," kurdab Kethi, kes siis valas pisaraid ja tundis end murtud lillena. Selgi korral pidi ta uut eksamivõimalust üle kahe kuu ootama ning lõpuks läks tal õnneks, juhiluba sai tehtud!

"Autojuhilubade tegemisel valmistu! Kulub meeletult raha, aega ja närve. Minul kestis see trall kokku kolm aastat," hoiatab Kethi teisigi.

Nüüd saab aga Kethi rahulikult keskenduda esinemistele. "Varem vajasin lausa autojuhi palkamist, et saada ühest esinemiskohast teise, aga õnneks sain ülihea võidu kätte just enne plaadiesitlust, saan rahuliku südamega proovides ja esitluskontsertidel käia," rõõmustab Kethi.