Kahe päeva jooksul andis Hannah neli kontserti, ning süütas kolme linna jõulutuled.

Jõulutulede avamise üritused on Inglismaal ja Šotimaal olnud aastaid väga populaarsed. Peamiselt novembri viimastel nädalavahetustel toimuvate ürituste programm kulgeb läbi päeva. Erinevad etteasted ning tuntud ja armastatud artistid annavad populaarsetes keskustes kontserte. Ürituse peaesineja koos linnapeaga lülitab pidulikult sisse linna jõulutuled ning kogu linn läheb särama.

"Olin sellisest pakkumisest väga liigutatud, Šotimaa on mind alati lummanud oma rohkete mägede ja kauni loodusega," on lauljatar õnnelik kohalike linnade suurest huvist tema muusika vastu.

Kolme linna tulede süütamist korraldasid kohalikud omavalitsused ja Šotimaa suurim raadiojaam Your Radio, kes valis Hannah’i peaesinejaks ning on näidanud üles suurt toetust Hannah’i viimase singli „Shadow On The Wall“ vastu.

Hannah loodab koju Eestisse naaseda jõuluks ning soovib siis ka siinset publikut üllatada.

"Igatsen väga koju, kuid olen nii siiralt õnnelik, et minu fännid saadavad mind kõikjal. Olin pühapäeval keset vihmast ja tormist Šotimaad ja järsku oli lava ees suur Eesti lipp! Uskumatult liigutav oli näha, kuidas võõrsil kaasmaalased Sulle kaasa elavad, täiesti super tunne! Peale kontserti tegime pilte ja jagasime muljeid - nii võrratult soe ja armas…" võtab lauljatar kokku oma viimase kontserdi elamused.