Lauljatar Mia (23) naudib armuõnne! Kaunis naine on enda kõrvale leidnud IT-guru Heiti Kenderi (37), kirjatsura Kaur Kenderi noorema venna.

Mia sõnul tutvusid nad mõne nädala eest klubis Rock Café Outloudzi plaadiesitluskontserdil. «Olime mõlemad heas usus tulnud täpselt ürituse alguse ajaks, kuid VIPtsooni uksed olid veel kinni,» seletab Mia. «Heiti tundis minu ära, aga mina teda mitte. Mõni hetk hiljem tundsin ta hääle järgi ära, sest olen paadunud MotoGP fänn ja ta kommenteerib ju Viasatis võistlusi. Tutvus Heitiga oli romantiline esimesest hetkest.»

Mida kuum lauljatar üldse meesterahvastes hindab? «Tulevad meelde Anne Veski ühe laulu sõnad: «Mees, kel hell pilk, mõte aus ja süda kui kuld. Kes laule looks ja süda süütaks tuld...»» No nendele kriteeriumidele peaks Heiti ju igati vastama – laulusõnade tegemine pole talle võõras, põnevaid mõtteid on pea täis ning pilk kah igati hell.

«Loodan, et ka koostööst Heitiga valmib nii mõnigi kaunis lugu. Praegu töötame looga «I want to know what love is», mille kavatseme eesti keelde tõlkida.»

Heiti oma väärt aega suhte lahkamisele kulutama ei hakka: «Maailmas on palju globaalsemaid teemasid, mille üle arutleda, näiteks: kas vähiravim on leitud?»