Ansambli "Öed" kolmas õde kadus meediapildist, et kasvatada Saaremaal väikest ilusate pruunide lokkidega lapsukest. "See plaan tuli meil koos kõigil. Mina jäin lapseootele ja tundsin, et tahan rahulikult võtta seda perioodi, sisemiselt kasvada ja olla enda pere jaoks" ütleb Viira. "Tõmbasime kohe koomale."

Naise sõnul tuli uus eluperiood heal ajal, sest kuulsuse elu oli muutunud väsitavaks. "Natuke viskas meediamöllust kopa ka ette. Mind on väljaanded väga hästi koheldud." Viira sõnul on Eestis hea kuulus olla. "Ühel hetkel võid olla rohkem tuntud ja teisel hetkel võid metsas elada ka."

Mida on lauljatar teinud peale lapse kasvatamise? "Tegelikult kui ütlen justkui kadusin ära, olen tegelikult terve aeg tööd teinud," tõdeb Viira. "Minu töö on esinemine firmapidudel, sünnipäevadel ning üleüldse meeldib mulle inimestega koos pidu teha.

Kuidas on õnnestunud lapsekasvatamise kohustuste jagamine töö ning abikaasa vahel? "Minu jaoks on väga oluline emaduse kõrval väljas käia ja end üles lüüa." Taevaseks kingituseks on osutunud abikaasa Kristopher Kuuse isapuhkus. "Lapse koos kasvatamine on nii super!" kiidab lauljatar. "Reisimiseks on ka siis aega ja see toidab nii palju."

Milline on Teele Viira emana? "Lõbus. Tahan koguaeg oma last lõbustada, aga mul on ka omad hetked kui olen väga väsinud," räägib ema Viira. "Alguses ma ei osanud välja öelda, kui olin väsinud."