“Mida on Laural kõige kohta rääkida, näed juba sügisel,” läkitas Katrin Lust sotsiaalmeediasse foto endast ja skandaalsest eksmissist. Pilt pani terve sotsmeedia kihama ning rahvas hakkas kiirelt nii Lusti kui ka Kõrgemäed negatiivsete kommentaaridega pommitama.

Paistab, et Laura Kõrgemäe ei suutnud sügiseni oodata ja otsustas Instagrammi kommentaariumis end kaitsma asuda: “Minu lugu ei tule udutatud näo ja moonutatud hääle ja veel rohkem moonutatud tõega. Ma pole vajanud aega millegi välja mõtlemiseks, vaid usun, et kasutasin seda aega targasti kogudes tõendeid, mis kõik ka avalikuks tulevad.”

“Karma on üks kummaline asi…Ta saab su varem või hiljem kätte. Minu huvi pole kellelegi kätte maksta. Vaid minu soov on tõde kõigile nähtavaks teha,” lisab Kõrgemäe. “Meedia ei saa hävitada kellegi ausat ettevõtet koos minu ja mu lähedaste eludega ilma tagajärgedeta. Aga tark ei torma. Ma ei vaja ei täna ega tulevikus ühegi meediakanali vabandust. Proovigu selle vabandusega seitse kuud ilma tööta ellu jääda. Küll aga oleks vägagi teretulnud valetanud neidude vabandus, ehk mina ikkagi andestan neile, kes teab?!”


Foto: Kuvatõmmis

TV3 ajakirjanik Keili Sükijainen paljastas mullu ulatusliku kupeldamisskeemi, mille üks osalistest on väidetavalt ka Laura Kõrgemäe. TV3 kaamerate ees julgesid vaid mõned tüdrukud jagada oma kogemusi, kuidas endine miss ja avalikus elus glamuuritarina figureeriv Laura Kõrgemäe olevat proovinud neid kupeldada jõukate ärimeestega raha eest seksima. Ohvrite väitel on kupeldamine toimunud juba aastaid. Laura ise tõmbus pärast kõmulist süüdistust avalikkuse eest tagasi, palkas advokaadi ega olnud siiani tema pihta lastud nooli avalikult kommenteerinud.