Laura loodab, et kontserdikuulajaid tuleb palju: Inimeste tulek kontserdile on muusikutele alati suur austus ja oleme selle eest väga tänulikud, räägib Laura, kelle sõnul pole tegelikult muusikalise poole pealt vahet, kas esineda 80le või 1000le inimesele. Uurides Lauralt tema kuulajaskonna kohta, ei oska lauljatar kindlat sihtgruppi välja tuua: "Keskmise kuulaja kuvandit ei oska kirjeldada, kuid praktika on näidanud, et minu kuulajaskond varieerub tugevasti ning kuulajaid leidub igas vanuses."

Eesti üht andekamat noorema põlvkonna lauljat saadavad suvetuuril Raivo Tafenau saksofonil ning Jürmo Eespere klaveril. Koostööd Raivo Tafenauga, keda Laura peab Eesti parimaks jazzmuusikuks, hindab Laura väga kõrgelt: "Kuskil eksisteerivad mingid faktorid, mis määravad muusikutevahelise koostöö, kuid täpselt neid selgitada ei oska. Igal juhul peitub minu ja Raivo vahel kuskil mingi faktor, mis meid ühendab ja meie koostöö heaks muudab."

Kontserttuur "Peegelpildid" jätkub täna 11. juulil Mooste mõisas ja lõpeb 28. juulil Kõue mõisa aias. Muuhulgas tulevad esitusele ka publikule ammu armsaks saanud palad "Muusa", "Lihtsad asjad" ja "2020".