Oktoobri alguses Kroonikale antud avameelses pihtimuses tunnistas Põldvere, et on õnnelikult suhtes Magnus Müürseppaga. "Jah, tema aitab mind kõiges, me oleme koos. Ikka, ta on mu elukaaslane."

Aastal, mil Põlvere "Veronaga" Eurovisionil käis, oli Müürsepp lauljatega Kiievis kaasas, kuid siis väideti kindlalt, et tegu on lihtsalt ERRi liikmega, kes oma tööd teeb. Juba sama aasta sügisel kinnitas Põlvere hoopis, et on tegelikult Müürsepaga siiski paar. Eelmine aasta tunnistas lauljanna, et nende suhe on kahjuks lõpule jõudnud.

Nüüd kinnitas Põldvere Kroonikale kindlalt, et on alates kevadest taas paar. Rohkem kui professionaalselt.

"Tegelikult oleme need paar aastat enamiku aega olnud koos, ta on andnud mulle nõu nii laulude visuaali kui ka isegi laulusõnade asjus."

Laurale meeldib, et Magnus ei löö risti ette ka pööraste ideede ees. Tagantjärele möönab ta: "Võib-olla tõesti jäi meil pilk teineteisele juba tol muusikaauhindade galal..." Jaanuaris 2017 Alexela kontserisaalis nägi Magnuse idee ette, et kolme diiva, Lenna, Laura ja Liis Lemsalu ühisnumbris võiks üks neist kulminatsiooniks laskuda lavale lae alt sädeleval kuusirbil. "Mina olin lahe-muidugi-teeme-ära kohe nõus." Muidugi, saali lae alla vinnatuna polnud tal enam nii lahe. "Pidin seal kuu peal ju pool tundi varem valmis istuma. Mõtlesin: appikene, Laura, millesse sa jälle oled lasknud end mässida! Kuni hirmuni välja, mis siis saab, kui mul peaks vetsuhäda peale tulema," naerab Laura.