“Kõige hullem on, et täiesti võõrad inimesed tulevad ja ütlevad seda sulle otse näkku!” kirjeldab 26-aastane Laura oma argipäeva. “Osad inimesed ongi sellised ja ma olen sellega harjunud, aga ma leian, et sellega ei peaks olema harjunud! Istun bussis ja inimene näitab näpuga või räägib kõva häälega: „Issand, milline see tüdruk on, ta näeb nii rõve välja!""

“Selline viha ja teiste maha tegemine ausalt ei toida mitte kedagi ega mitte midagi, kuid kahjuks kohtab seda Eestis väga palju," kirjutab ta Instagramis. "Kas see tegelikult on okei, kui sa karjud võõrale inimesele tänaval “Ou, karvane! Tsirkus on teisel pool!” Miks sa seda teed? Sa ei tea, mis on selle inimese lugu, miks ta on selline on ja mis see üldse sinu asi on? Inimesed on erinevad ja see on okei! Kui me oleks kõik ühte moodi, oleks maailm üks väga-väga igav koht."

Laura julgustab kõiki kiusatavaid ja massist erinevaid inimesi pead püsti hoidma: "Oled üks mega tuus inimene, kes ei tohiks lasta iseendale sõnadega liiga teha! Sa oled eriline ja see on täiega äge! Me vajame värvi, me vajame erinevaid inimesi ja me vajame hoolivust ja sallivust ja armastust teineteise ja iseenda suhtes. Palun katsume olla veidi sallivamad ja kui tahad ilgelt midagi kõva häälega kommenteerida, siis ütle hoopis midagi head. See on imeline tunne, kui suudad kellegi näole naeratuse tuua!"