"Ma ei tunne end vastutavana. Kas Liis tunneb? Seda tuleb temalt endalt küsida..." räägib Laasi Publikule.

Presidendiproua tuli täna avalikkuse ette ideega, et presidendi vastuvõtule kutsutud isik annab enne teada oma kaaslase nime, mis pidavat aitama vältida piinlikke olukordi ja teadmatust perekonnaseisu küsimuses.

Selline mõttekäik tekitab tahes tahtmata küsimuse, kas Evelin Ilves pahandas skandaalse külalise Liis Lassi peale, kes röövis pärast presidendiballi kõigi ajalehtede esikaaned ja portaalide üldise kõneaine kogu nädalaks.

"Lugesin seda lugu huviga. Eks see on presidendi ja tema proua otsustada," jääb Laasi diskreetseks. "Ma olen nii tagasihoidlik inimene, et vaevalt minu pärast mingi otsus vastu võeti."

Kui Laasile mainida, et tema tänavune kaaslane tagasihoidlikkusega just ei hiilanud, sõnab poliitik: "Kas presidendiproua peab silmas Liis Lassi, seda tuleb küsida temalt endalt. Küll aga olime Liisiga sellisest tähelepanust meelitatud!"

Esileedi sõnul olla sel aastal ajakirjandus fantaseerinud, et mida küll üks tähelepanu ihanud kaasavõetu pajatada ja mida presidendipaar mõelda võis.

Tõsi ta on, meedia spekuleeris ainult ühe persooni üle ja see oli Liis Lass. Viimane rääkis Publikule, et oli presidendiprouale tunnustust avaldanud.

Mida ütles Liis Lass esileedile? Sellest loe SIIT.