Nii näitlemise kui ka laulmisega tegelev Lauri Liiv oskab enda negatiivseid tundeid ja emotsioone laval olles hästi varjata – professionaal, ütleb ta ise enda kohta.

"Käin enne etendust - kontserti mõnikord ujumas. Maandab hästi närvi, vabastab igasugustest mittevajalikest pingetest ja aitab ka hingamise õigesse rütmi saada,” avaldab laulja Lauri Liiv mõned salarituaalid.
"Tavaliselt on aga kõige parem see, kui oled piisavalt vara enne esinemist kohal ja lähed niiöelda ruumi - atmosfääri vaikselt sisse,” lisab (muusikali)laulja Lauri Liiv (25), et selleks, et pea kõrvalistest mõtetest tühi oleks, ei astu ta ealeski lavale otse tänavalt, kirjutab trend24.
Laval olles püüab Lauri keskenduda vaid esinemisele: “Kui annan teatris etendust, kontsentreerun sajaprotsendiliselt rollile. Kui kontserti, siis laulule, mida parasjagu esitan. Ega siis oma mõtteid mõlgutada samal ajal pole võimalik. Lavale minnes peab ununema kõik, mis jääb lava taha. Muidu petaksin nii iseennast kui ka publikut. Lavalolemine on vastutus,” kõneleb Lauri.
Kui kas tuju, vorm või ettevalmistus on miskipärast häiritud, siis see võib pisut segada ja kontsentratsiooni hajutada. “Üldiselt olen professionaal ja isegi kõige ebakindlamatel hetkedel suudan olukorrast vähemalt publiku silmis enam-vähem puhtalt välja tulla.” Omad nõrgad hetked aga on meil kõigil, nii ka Lauril.