Tuli, nägi ja võitis! Kultusfilmi «Klass» ühe peaosalisena kuulsust võitnud juuksur Lauri Pedaja (22) vallatud poissmehepäevad on läbi - Lauri ellu tuli ja tema südame võitis noornäitleja Margret Järv (18).

«Tema ongi minu elu armastus,» kinnitab Lauri kõhklemata ja õhkab: «Arvan, et just Margret on minu jaoks see ainus ja õige!»
Noorte armastuse lugu on kestnud juba pool aastat - Järv ja Pedaja kohtusid aasta alguses mängufilmi «Ohver» võtetel. Lauri kehastas filmis kupeldaja Roometit ja Margret kergemeelset Miat, kes lõpuks Roometi võrku langeb. Nõnda läks ka päris elus!
«Oleme alates filmivõtetest lahutamatud olnud,» tunnistab Lauri.
Margret on pärit Paidest ja nii kujunes juba suhte alguskuudel nende esimeseks proovikiviks ligi sajakilomeetrine vahemaa. Vaatamata sellele jäi armastus kestma ja kevadel otsustas neiu jätkata oma gümnaasiumiõpinguid Tallinnas. Lauri sõnul ei tule Margret Tallinnasse siiski mitte tema, vaid eelkõige ikka kooli pärast. Küllap on ka Lauri õige pisut põhjust andnud. Igal juhul otsustas noormees mõne kuu eest, et aitab talle sõpradega koos elamisest, ja üüris endale  korteri Vabaduse väljaku lähistel.