Tivoli- ja tsirkuseärimehe Lauri Viikna (45) kümme nõuannet (hetero)mehele kes peab jõulueelsesse ostumöllu sukelduma… Tema on oma vitsad saanud elukaaslase Annika Potteri kõrval.

1. Valmista end vaimselt ette!
Hea on ennast juba varakult ostlemiseks häälestada. Vii ennast kurssi oma naise garderoobiga. Eelneval päeval mine varakult magama, et oleksid välja puhanud. Rahustid on soovitavad, alkohol mitte. Käi ära WCs, sest ostutuhinas naised pissil ei käi! Mediteeri!

2. Valmista ennast ka tehniliselt ette.
Lae ära mobiiltelefon, et mängida mänge või vaadata filme. Soovitan kaasa võtta kõrvaklapid, mis ei pea isegi mitte töötama. Naine ei pea sellest teadma! Lisaks muusikale sobivad kuulata ka kuuldemängud või sõnasaated – saab asjaliku näoga mingit eset põrnitsedes näiteks mõnda ajaloosaadet kuulata.

3. Säästa oma jõudu!
Võimalusel kasuta eskalaatoreid ja lifte, teeseldes vana spordivigastust. Poodi sisenedes näita üles suurt huvi tagapool oleva kauba vastu, kuid tegelikult tuleb leida endale kõigepealt istekoht. Selleks on eriti head kingapoed. Riidepoodides sobivad selleks riietuskabiinid. Ütle, et ootad kabiinis, et nõu anda! Istu ja lõdvestu, kuid ära kaota valvsust!