Kuigi tivoliärimees Lauri Viikna (44) on raskes seisus haiglas, kinnitab tema abikaasa Annika Potter (41), et plaanitud Tivoli Tuur ära ei jää.

Mõni aeg tagasi tabasid Laurit ebaharilikud kõhuvalud, kuid selles ei osatud näha midagi eluohtlikku. Hiljem selgus, et probleemi tekitasid sapikivid...

«Eeldasime kerget operatsiooni ja kiiret taastumist, aga loodusel olid temaga omad plaanid,» ohkab Annika. «Haigus on raske ja pikk. Taastumiseks vajab ta aega, rahu ja kindlasti arstide tarkust.»

Töö on olnud Lauri elus keskne, ja haigus tabas just kõige tegusamal ajal. «Lauril on tublid töötajad, karavan liigub edasi. Kas me teeme seda kõige paremini, seda ei oska öelda, aga kõik annavad endast parima,» kinnitab Annika. «Ise ma seda organiseerimist enda peale võtta ei saa – peale tivoli ja tsirkuse on mul ju restoranid ja Viimsi Peokeskus, samuti tahan Lauri juures igapäevaselt toeks olla. Rändamine karavaniga ei tuleks kõne alla.»

Õnneks on Lauril olnud kaks aastat särtsakas assistent Cätlin Juursalu, kelle teeme-ära-suhtumine on Tivoli tiimi energiat süstinud. Annika sõnul on kõik praegu Cätlini kätes, et asi õnnestuks. «Tahame Laurile tõestada, et sina puhka, kosu... Küll me hakkama saame!» sõnab Annika. Infot Tivoli Tuuri kohta leiab SIIT.