Ööl vastu laupäeva esines Lauris tunnise programmiga legendaarses Kannu Kõrtsis (mõni nimetab kohta austavalt Kannu ööklubiks või pubiks) Mustamäel, mis tegutsenud juba seitseteist aastat.

Pärast kontserdile eelnenud proovi oli Läti üks praegustest esilauljatest valmis Kannu Kõrtsi artistiruumis Nelli küsimustele vastama.

Mitu korda oled jõudnud juba Eestis esineda ja kus täpsemalt? Mida arvad eesti publikust?

Oeh. Üldse pole lugenud. Pärast seda, kui Eestis ilmus minu plaat "Ma jooksen" (2010), olen igal aastal nii 5-6 korda käinud. Kokku seega kusagil kaheksateist korda. Olen esinenud erinevates Tallinna klubides, Tallinna lähedal, Pärnus, Võrus. Kontserte olen andnud peamiselt ööklubides ja suvepidudel. Tartus tahaksin esineda, sinna pole veel jõudnud. Alguses kartsin esinemisi Eestis, kuna arvasin, et Eestis on Balti riikidest kõige külmem publik. Tegelikult on publik igal pool ühesugune. Kuidas suhtud publikusse, nii suhtub publik sinusse!

Millised naised sulle meeldivad? Kus on Baltikumi kauneimad naised?

(Naerab) Nüüd ma pean olema patrioot ja ütlema seepärast, et kõige kaunimad naised on meil Lätis. Oma videoklippidesse valin ma alati kõige ilusamad tüdrukud, eks sealt ole täpsemalt näha, millised naised mulle meeldivad...

Mida pöörast naised on teinud sinu kontsertidel sinu tähelepanu võitmiseks?

Oih. Ühe laulu, "Banjo Laura", olen isegi pühendanud oma tõelisele fännile. Alles hiljem sain teada, et tema tegelik nimi on hoopis Diana.
See üks tüdruk, Diana, on alati igal minu kontserdil, esireas. Võtsin ta korra ka lavale omale kaaslaseks. Pöörasematele austajannadele olen autogrammi kirjutanud rindadele ja otsaette!

Kuidas suvi möödus? Mida laulmisele lisaks teha jõudsid?

Suvi on väga kuum. Sel suvel kirjutasin uue laulu "Can´t Get Over You" ja tegime sellele ka videoklipi. Riias elan, kuid puhkasin Jurmalas, see on Riiale väga lähedal. Oli palju kontserte, Rootsis käisin, seal sain ühel üritusel teie laulja Liis Lemsaluga kokku. Tall Ship Race käis Riiast läbi, üritus oli vägev, laulsin ka seal.

Läti astub järgmisest aastast eurotsooni. On see sinu arvates ikka õige otsus?

Ma arvan, et see on õige. Alguses ma seda õigeks ei pidanud. Kõik see globaliseerumine, oma raha tuleks alal hoida!
Hiljem arvasin, et tegelikult mis seal vahet, ma maksan alati kaardiga. Ükskõik mis kaardil on, latt või euro. Natuke kahju muidugi on...

Ütle nüüd lõpetuseks, mitmes keeles sa üldse laulad?

Mul on selle koha pealt nagu papagoi talent! (Naerab) Laulan kokku üheteistkümnes keeles! Näiteks Eestis populaarset lugu "Ma jooksen" laulan üheksas keeles... Mulle meeldib, kuidas eesti keel kõlab. Kui nüüd võrrelda laulmist eesti ja leedu keeles, siis leedu keeles laulmine on raskem, kuna läti ja leedu keeles on midagi ühist, sõnad võivad teinekord segi minna. Eesti ja läti keel seevastu on täiesti erinevad.