Muusikali libreto on kirjutanud Jaagup Kreem, lavastaja Tanel Saar, kunstnik Pille Kose, koreograafia Märt Agu, Kertu Raja ja Allar Valge. Etenduse kunstiline juht on Hanna-Liina Võsa ning etenduse juht Katre Kõrts. Muusikalis teevad lisaks kaasa Trisse Annabel Trumsi, Lucas Christopher Varema, Vanessa Christiansen, Airen Ernits, Sebastian Kuusk, Karl-Erik Kudu, Emma Tross, Annabel Soode, ja Kasper-Sebastian Silla.

"On pühapäeva õhtu, laste magamamineku aeg. Veel hambapesu, veel unejutt, veel viimane pilk arvutisse. Kõik on nädala alguseks valmis: koolikott pakitud ja väiksematel lasteaiariided ilusti toolileenile seatud. Kuid seekord tuleb esmaspäeva hommik teistmoodi ...
Kõik lapsed tahavad mingil hetkel olla suured, ennast kehtestada ja mängida oma reeglite järgi. Kuid soovidega peab olema ettevaatlik, sest ühel päeval võivad need täituda. Mõistmine, et õigustega kaasnevad ka kohustused, võib mõjuda külma dušina," seisab kirjelduses.

Jaagup Kreemi ja Tiit Kikase lustlik koguperemuusikal „Uksed“ on avastusretk maailma, kus alguses näib kõik olevat nii selge ja lihtne.

Esietendus 14. juunil kell 12:00 Vaba Laval
Teine etendus: 14. juunil kell 19:00 Vabal Laval

Libreto: Jaagup Kreem
Muusika: Jaagup Kreem ja Tiit Kikas
Lavastaja: Tanel Saar (VAT teater)
Kunstnik: Pille Kose
Koreograafia: Märt Agu, Kertu Raja, Allar Valge
Kunstiline juht: Hanna-Liina Võsa
Etenduse juht: Katre Kõrts

Etenduse kohta lisainfot saab lugeda Piletilevist.

Jaga
Kommentaarid