Ajakiri Kroonika kirjutab, et Lea on nõiduslikes sfäärides juba kahe semestri jagu kombanud Intuitiivteaduste Koolis, ja seisab praegu küsimuse ees - kuidas jätkata? Universuse kooli poolt räägib paindlik õppeprogramm, milles saab kaasa lüüa interneti vahendusel. See sobiks kõige enam Lea sooviga veeta iga hetk oma mullu ilmavalgust näinud pisitütre Jasmiin Daliiga.

Universuse kooli missioon on aidata inimestel leida kontakt oma tegelike võimetega, pakkudes võimalust õppida ja saada ülevaade kõikvõimalikest teooriatest, uskumustest, praktikatest, teraapiatest ning alternatiivsetest raviviisidest.

Teooria ja praktika läbimisel saab igaüks leida kõikidest teemadest just omale sobiva lähenemisviisi ja õppida kuulama omaenda südame häält, ravima ning aitama nii ennast kui ka teisi.

«Ma ei ole kindel, kas temast seal just minu pinginaaber saaks, aga Angela tuli kaasa tänu minu nõiandusele,» muigab Blacky. «Tema tajub ka neid asju.»

Tänavu aprillis rääkis Lea "Tähelaevas" järgmist: "Ma olen reaalselt tundnud, kuidas mulle tiivad kasvasid." 

"Oli öö. Kell oli umbes pool üks öösel ja ma tundsin, et mulle hakkavad tiivad kasvama," meenutas Liitmaa.

Ka siis oli Angela Aak esimene, kellele Lea oma tiibadest rääkis. Laulja helistas sõbranna Angelale  ning ütles: "Mulle kasvasid tiivad!" Angela, kes tunneb Lead juba aastaid, ei imestanud Lea avalduse üle.

"Rääkisin talle, et mul on suured tiivad ja ma lendan toas ringi!" jutustas Lea.