Aasta lõpus oma ansambli Blacky laiali saatnud lauljatar Lea Liitmaa elu on kui põnev Ladina-Ameerika seebiseriaal. Sealt ei puudu kirglik armastus ja ootamatud lahkuminekud – väidetavalt sai läbi tema ja Silver Ulviku kooselu!

Lea Liitmaa (39) oma tegemistest kõval häälel ei pajata, kuid tema lähedased kinnitavad, et üks peatükk selle särtsaka naise elus on tõepoolest ühele poole saanud – tema kahe noorima lapse isa, trummar Silver Ulvik (31) kolis mõne nädala eest oma asjadega Lea Merivälja majast välja...
Paari suhe hakkas väidetavalt viltu kiskuma juba 2011. aasta kevadel. Siis ringles muusikute seltskonnas pikantne lugu sellest, et Least kaheksa aastat noorema elukaaslase Silveri pea on sassi ajanud keegi kaunitar nimega Sandra. Õli valas omakorda tulle Ulvik ise, kui ta Kuku klubis toimunud rulasõitjate üritusel oma suhteprobleeme lahkas. Jutukas Silver ei varjanud peomelus kahe tuttava neiu ees, et tema ja Lea romaan on otsa saanud. Hiljem, kui seik Silveri juttu paratamatult pealt kuulnud inimeste vahendusel meediasse lekkis, ta seda otsesõnu ei kinnitanud. «Ma ei mäleta, mida ja miks ma suust välja ajasin. Ma olin vindine,» ütles ta Kroonikale.