"Täna öösel sain täpselt kolm tundi magada, aga ma ei ole üldse väsinud..." räägib Lea (36), kelle peres kasvavad teismeline Robi, oktoobris kaheseks saav Jasmiin Dali ning juulis sündinud Geiti Gerbera Kroonikale.

"Kui nädalas ühe öö saan korralikult magada, siis on kõik hästi." Lea arvates peab paika jutt, et kui inimene toitub ja mõtleb õigesti ning liigutab piisavalt, puhkab ta välja ka ööpäevas vaid viis tundi magades.

Öösiti üleval olles leiab Lea endale ka kasulikku tegevust. "Täna öösel ma näiteks koristasin kappi, kust leidsin väga palju asju, mis olid kadunud," naerab ta.

Pärast Jasmiini sündi ütles Lea, et üks laps oleks nagu veel puudu, Poolteist aastat hiljem nägi ilmavalgust Geiti. Lea usub, et nüüdseks on tema laste limiit täis.

"Keset sünnitust mõtlesin nagu iga eelmise lapsega - et ma ei sünnita enam mitte kunagi! Ilmaselt mõtlevad sünnituse ajal kõik naised nii. Ometi olen seda juba kolm korda teinud. Mine sa seda elu tea, aga praegu tundub küll nii, et aitab. Kolm tibu on juba päris palju."