Idee loo salvestasmiseks tuli sellest, et mõned aastad tagasi pidi Blacky ühe telemängu jaoks "Kungla rahvast" esitama, selgitab Lea Publikule.

"Algul tundus see mõte isegi üsna hirmutav aga proovi käigus arenes sellest laulust välja hästi mõnus versioon, mille me ka salvestasime," räägib Lea.

Kuna paljudele inimestele see lugu meeldis, mõtlesid Blacky liikmed, et miks mitte veel mõni taoline laul ette võtta. Leale, kes on õppinud koorijuhtimist, on Kunileiu "Mu isamaa on minu arm" alati meeldinud ning lugu kuulates hakkas ta peas blackilik versioon kõlama.

"Nii sügava tähendusega laulu töötluse singlina väljaandmine on muidugi võimalik ainult kahel päeval aastas, kas 20. augustil või 24. veebruaril. Niisiis valisimegi 20. augusti," selgitab Lea, mis otsustati lugu just nüüd välja anda.

Kumb tähtpäev Leale aga rohkem südamesse läheb, kas 24. veebruar või 20. august?

"Kuna ühe sündmuse neist olen ma ise läbi elanud, teine on aga raamatutest loetud ja teiste poolt räägitud, tekitavad nad minus loomulikult erinevaid tundeid. Samas ei saa jällegi öelda, et üks neist oleks tähtsam kui teine," jääb Lea diplomaadiks.