"Ühel hetkel on aga kõik oluline õpetatud ja inimesed lähevad oma eludega edasi, uusi õppetunde otsima. Ja jällegi satub su teele mõni tore inimene, kellelt on midagi uut õppida," räägib Lea ajakirjas Kroonika.

Ta jätkab: "Ennemuistsetel aegadel, kui olin mõned aastad abielus olnud, ütles mu tollane kaasa (Elmar Liitmaa - toim.) etteheitvalt, et pööran talle tunduvalt vähem tähelepanu kui oma tööle. Sel hetkel mõtestasin enda jaoks esmakordselt meeste teema lahti ja leidsin endalegi üllatuseks, et jah, meestel pole minu elus kandvat rolli."

Silm säras teise mehe peale

Lea jaoks on oluline elu missioon, mida peidavad endas võrdselt nii lapsed kui ka töö. "Seega otsustasin, et kuna mu suhted meestega on minu elus nii ebaolulisel kohal, siis ei näe ma põhjust, miks peaksin sellest meedia vahendusel rääkima."

"Seega ei teadnud üldsus terve aasta, et olin otsustanud oma tollasest kaasast lahku minna. Nii nad siis pildistasidki meid rõõmsasti koos minu 2006. aasta alguses ilmunud plaadi presentatsioonil, teadmata, et mu südame paneb põksuma hoopis üks teine mees."

Lea lisab, et see mees istus presentatsioonil sama laua teises otsas. "Aga temast otsustasin ma üleüldse mitte rääkida. Piisab sellest, et minu tütar on temalt imeilusa naeratuse saanud."

Leal on esimesest kooselust 16aastane poeg Robi. Muusik Silver Ulvikuga on tal tütar Jasmiin Dali ja õige pea saab pere täiendust.