Lauljatar Lea «Blacky» Liitmaa (36) tõi ilmale oma teise tütrekese – Tiigri aastal ja Lõvi tähtkujus sündinud maimukese ja emaga on kõik suurepärases korras.

Lea ja tema elukaaslase Silver Ulviku (28) perre sündis möödunud nädala reedel, 23. juulil teine tütar, kes sai nimeks Geiti Gerbera Ulvik. Enne keskpäeva kell 11:07 ilmavalgust näinud Geiti Gerbera oli kiskjale kohaselt 54 cm pikk ja 4170 grammi raske.

Värske emme sõnul tunnevad mõlemad päevakangelased ennast hästi: «Hetkel puhkab ja nurrub Geiti Gerbera vaikselt enne pikka elujahti.»

Lea sõnul ostis ta Jasmiin Dalile ka juba nuku valmis, sest siis on neil kodus kaks beebit, kelle eest koos hoolitseda. «Hakkasin mõtlema, et olen ju ka ise Tiigri aastal sündinud Lõvi, nimeks Lea ehk ladina keeles emalõvi. Nii et küll mina juba taltsutamisega hakkama saan. »

Peres on juba sirgumas oktoobris kaheaastaseks saav tütar Jasmiin Dali ning Lea varasemast kooselust teismeline poeg Robi. Kroonika toimetus soovib Leale ja tema perele palju õnne!