Naine meenutas kuuma ööd rokkstaariga aastal 2010 ilmunud dokumentaalis "Let's Sepnd The Night Together". Ta ei maininud küll intervjuus oma täpset vanust, kuid kuna tema sõnade kohaselt juhtus see enne suhet Jimmy Page'iga (afäär sai alguse aastal 1973), siis ei saanud ta toona olla vanem kui 14. Bowie oli siis 26-aastane ning mees lasi Lori'ga kohtumise korraldada pärast neiu fotode nägemist, vahendab Metro.

"Ma olin süütu tüdruk, kuid see juhtus väga ilusalt. Ma mäletan, et ta nägi välja nagu jumal ja ta võttis mind laua peal. Kes ei tahaks oma süütust David Bowie'le kaotada?" rääkis Lori.

"Ta oli minuga väga õrn. Ta teadis, et see on mu esimene kord ning minu lõõgastamiseks tegi ta mulle massaaži ja pani mu vanni. Seejärel võttis ta mu sealt välja, pani mulle hommikumantli selga ja asetas mu voodi peale. Ülejäänu on ajalugu."

Mõned aastat pärast dokumentaali ilmumist on Lori paljastanud, et esialgu polnudki ta nõus Bowie hotellituppa minema. Ta kohtus lauljaga esimest korda, kui too oli Ameerikas "Spiders On Mars" tuuril ning viis kuud hiljem trehvasid nad taas.

"David tahtis mind välja sööma viia," rääkis Lori väljaandele Thrillist. "Ma tahtsin minna, aga ütlesin, et pean oma sõbranna kaasa võtma. Sable tahtis meeletult Bowie'ga magada."

Järgmisel ööl seksis Lori Bowi'ga. Ta väidab, et nendega liitus ka Sable ehk tegemist oli tegema esimese kolmekaga.

Hoolimata vastavatest seadustest, olid niinimetatud "lapsfännitarid" 70ndatel väga tavaline asi. Lori maandus LA Sunset Stripi fännitüdrukute skeenesse vaid 13-aastaselt ning tema sõnul olid kõik tema suhted rokkstaaridega väga erutavad.

Temast ja Bowie'st ei leidu ühtegi pilti ning staar pole kunagi Lori juttu kinnitanud ega ka ümber lükanud.