Samuti näitlejana tuntud Pola Kinski kirjutab väärastunud suhetest isaga oma uues elulooraamatus, vahendab The Hollywood Reporter.

Nüüdseks 60-aastane kolme lapse ema Kinski rääkis ajakirjale Stern antud ekskusiivintervjuus, et isa hakkas teda seksuaalselt ära kasutama juba siis, kui naine oli alles viieaastane ning vägistas ning väärkohtles teda kokku 14 aasta vältel.

Klaus Kinski vanima tütre Pola Kinski ema oli lauljanna Gislinde Kuhlbeck, kes lahutas Kinskist aastal 1955. Kui emal tekkis uus mees, kolis Pola Kinski isa juurde, kes võttis teda kaasa filmivõtetele üle Euroopa. Kogu kooselatud aja vältel kohtles mees teismelist tütart vägivaldselt ning vägistas korduvalt, püüdes oma tegusid kallite kingitustega korvata.

Tütre sõnul kohtles isa teda kui "väikest seksobjekti siidist patjadel". "Ma ei tahtnud, et ta seda teeks, kuid see ei huvitanud teda. Ta lihtsalt võttis, mida tahtis," sõnas Pola Kinski intervjuus.

Naine tunnistas, et tiris mineviku päevavalgele, sest ta ei suuda kannatada, kuidas tema isast meedias kangelane on tehtud. "Ma ei suuda seda enam taluda. "Sinu isa! Võimas! Geenius!" See on pärast tema surma ainult hullemaks läinud," rääkis Kinski.

Legendaarne Saksa näitleja Klaus Kinski, kes mängis muu hulgas maailmakuulsa Saksa režissööri Werner Herzogi filmides, suri aastal 1991. Tegemist oli juba oma eluajal vastuolulise mehega, kes oli kurikuulus oma vägivaldse loomu poolest, mis sageli ka võtteplatsil välja lõi. 

Pola Kinskil on isa poolt kaks õde-venda: tuntud näitlejanna Nastassja Kinski ning samuti näitleja Nikolai Kinski.