Sotsiaalmeediast alguse saanud suhtlus on arenenud nii kaugele, et tänaseks planeerivad Zarubina ja müstiline silmarõõm juba pulmi, vahendab Bublik. Üha tihemini sotsiaalmeedias aega veetev lauljanna tõdeb, et naudib tähelepanu, mida hurmav välismaalane pakub.

Kuigi tegemist on võõramaalasega, siis õnneks räägib härra vene keelt suurepäraselt ja valab Zarubinat pidevalt komplimentidega üle. Lauljanna sõnul ei häiri kauge vahemaa teda üldse, eriti kuna peagi saabub mees Venemaale, et pulmi planeerida.

"Ma tõesti leidsin peigmehe välismaalt. Tõesti armusime teineteisesse ülepeakaela. Kohtusime sotisaalmeedias, hakkasime rääkima ja mul lendas täiesti katus ära. Kõige olulisem on, et ta armastab mind," õhkab Zarubina.

Peigmees unistab eelkõige suurtest ja uhketest pulmadest ning ka lauljanna pole selliste plaanide vastu. "Muide, ma ei ole oma elus kordagi veel midagi sellist kogenud. Mul on alati kõik väga tagasihoidlik olnud. Mu uus mees soovib korraldada suurt pidu."

Zarubinal on selja taga vägagi õnnetuid suhteid, mistõttu lauljanna tunnistab, et ei suuda praegugi mehi täielikult usaldada. "Ma ei unistanud üldse armastusest: mulle on see nagu lumi keset suve. Ma ei oska sellele kuidagi reageerida. Olen kõige öeldu suhtes väga ettevaatlik."